„Previziunile pentru anul acesta atat la nivel european, cat si la nivelul Romaniei sunt precaute din cauza faptului ca sunt multe variabile, in lume si in economie. Am vazut in Statele Unite ce s-a intamplat, vom vedea ce se va intampla si in Franta. Politicul joaca un rol foarte important si este din ce in mai intruziv. Si atunci previziunile pentru piata de capital sunt precaute”, a afirmat Badea.

In plus fata de schimbarile de pe plan international, protestele din Romania genereaza intrebari in randul investitorilor interesati de piata locala. „Inceputul de an a venit cu proteste. Aceste proteste semnifica faptul ca exista o nemultumire la nivel social, dar tot se cheama ca este o discrepanta intre ce vor oamenii si ce da Guvernul, iar chestia aceasta nu place niciunui investitori”, a mentionat directorul general al JLL Romania, pentru news.ro.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont