Noemi Ritea (43 ani) s-a nascut in Targu Mures, a urmat studiile unei facultati cu profil economic si s-a alaturat echipei Velux in anul 2002, cand a aflat de pozitia in cadrul companiei dintr-un anunt in ziar. Anterior lucrase inclusiv pentru Coca Cola.

“Am vazut pozitia deschisa in cadrul companiei intr-un anunt din ziar si am aplicat. Mi s-a parut atractiv sa lucrez cu arhitecti. Am trecut printr-o serie de interviuri, o politica pastrata si in prezent in cadrul companiei, in care ne alegem oamenii cu foarte mare atentie. Fara oameni buni si pregatiti nu poti face performanta. M-am angajat in cadrul companiei in anul 2002, in pozitia de director zonal. A urmat mutarea in Brasov, iar in doi ani de zile am ajuns director regional, intai in zona de Est a tarii, apoi in si dupa 10 ani am preluat operatiunile companiei”, a declarat Noemi Ritea (foto cover), director general Velux Romania.

In prezent, in cadrul producatorului de ferestre pentru mansarda Velux lucreaza circa 33 de angajati.

Managerul Velux isi aminteste cu placere de primele zile in cadrul companiei. “Prima data cand am mers pe teren am fost de una singura, apoi am fost insotita de superiorul meu de la acea vreme. Am dezvoltat rapid relatiile cu partenerii, desi cu totii erau barbati. Daca esti profesionist, te tii de treaba si esti consecventa, in final apare si aprecierea”, a mai adaugat Noemi Ritea.