Tranzactiile de pre-inchiriere au reprezentat mai mult de o treime din cererea totala a celui de-al doilea trimestru al anului 2017, iar estimarile companiei de consultanta indica o crestere a ponderii pre-inchirierilor in urmatoarea perioada.

“Observam ca din ce in ce mai multe companii intra pe piata romaneasca, iar altele isi extind spatiile de birouri existente. Aceasta tendinta se manifesta constant in ultimele trimestre, ponderea cererii noi si a extinderilor fiind mereu intre 19 si 25% din totalul cererii. Practic, in fiecare semestru, in Bucuresti apar in medie 4.000 – 5.000 de locuri noi de munca, ceea ce inseamna crestere economica, stabilitate si optimism pentru companii”, spune Mihai Paduroiu (foto mai jos), director al departamentului de birouri si responsabil al tranzactiilor de inchiriere in cadrul CBRE.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont