Mulberry Development, companie de dezvoltare imobiliara controlata de catre omul de afaceri timisoarean Ovidiu Sandor, anunta startul lucrarilor la a doua etapa a ansamblului ISHO Offices, componenta de birouri din cadrul proiectului imobiliar mixt ISHO. Suprafata de 18.000 metri patrati inchiriabili aferenta acestei etape va fi finalizata in primavara anului viitor, conform planurilor anuntate de dezvoltator inca de anul trecut.

Lucrarile de constructie pentru faza II de dezvoltare vor incepe in saptamanile viitoare. A doua cladire va include un spatiu creativ de coworking de tip start-up hub deschis antreprenorilor din regiune prin care va fi incurajata colaborarea si generarea de idei noi de business in zona industriilor creative.

O alta noutate este un spatiu multifunctional complet echipat dedicat activitatilor sociale si culturale care va completa componenta clasica de office. ISHO Offices va deveni astfel un hub unde se vor concentra evenimentele din oras imbinand intalnirile tematice de tip meet-up, nisate pentru industriile creative, cu manifestari socioculturale, forumuri si chiar expozitii sau vernisaje, potrivit companiei.

"Interesul pentru proiectul nostru este peste asteptari si de aceea facem demersuri sa finalizam intreaga cladire inainte de termenul propus initial. Putem vorbi de un nou pol de atractie in zona centrala. Cererea ridicata de birouri si de apartamente duce la urgentarea proiectului, toate cladirile planificate urmand a fi finalizate in 2020", subliniaza Ovidiu Sandor (foto), CEO Mulberry Development.

In ceea ce priveste prima etapa, in prezent lucrarile sunt concentrate pe partea de finisaje interioare, primele spatii urmand sa fie predate chiriasilor in vederea amenajarilor interioare. Cei 15.000 mp inchiriabili sunt ocupati in cvasi-totalitate, primii chiriasi urmand sa isi inceapa activitatea in iunie.

Citeste si:
Dedeman cumpara cladirea de birouri The Office de la NEPI si Sandor
NEPI Rockcastle si Ovidiu...

De altfel, au fost deja semnate si contractele cu primii furnizori de servicii care vor deservi angajatii cladirii de birouri. Proiectul prevede spatii pentru un magazin de proximitate, un centru medical, farmacie, banci si alte functiuni comerciale complementare. Nu in ultimul rand, zona pietonala a ansamblului va oferi restaurante, cafenele, terase si alte spatii de socializare si relaxare. Conceptul ISHO include un gym pe trei etaje, spa, piscina, dar si amenajarea unui after-school si a unei gradinite, transformand proiectul in cel mai dorit spatiu de lucru pentru angajati.

ISHO Offices va avea o suprafata inchiriabila de 50.000 mp si va fi construita in trei etape si face parte din proiectul multifunctional ISHO, intins pe 5,3 hectare in imediata apropiere a centrului pietonal al Timisoarei. La finalul celor trei faze de dezvoltare, ISHO Offices va forma un singur corp, ceea ce va permite suprafete de peste 6.000 mp pe etaj pentru a oferi companiilor flexibilitate in utilizarea spatiului, cat si predictibilitate in ceea ce priveste nevoia de extindere ulterioara. Proiectul va fi completat de 2.000 de locuri de parcare si aproape un hectar de spatii verzi.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Sandor a dat folosinta o parcare supraetajata de 700 locuri in ISHO
Setari Cookie-uri