JLL Romania a asistat Visteon in inchirierea a 5.000 mp de spatii de birouri in proiectul ISHO Timisoara, dezvoltat de Ovidiu Sandor

Compania de consultanta imobiliara JLL a asistat Visteon Corporation in procesul de inchiriere a spatiilor de birourilor pentru sediul din Romania. Visteon a inchiriat 5.000 mp in ISHO Office building, parte a complexului multifunctional ISHO campus Timisoara.

"Importanta acestui proiect vine atat din perspectiva numarului de noi locuri de munca care vor fi create, cat si a complexitatii produselor pe care Visteon le va produce in Timisoara", a declarat Alesandra Bratan (foto), consultantul JLL care a reprezentat Visteon in tranzactia de inchiriere.

Visteon Corporation este specializata in proiectarea si productia de componente electronice de bord pentru industria auto, iar centrul din Timisoara va deservi clienti precum VW, Porsche, PSA and Jaguar Land Rover.

Timisoara este una dintre cele mai dinamice piete de spatii de birouri din Romania, cu un volum impresionant de proiecte anuntate pentru anii viitori. Apropierea de Europa de Vest si prezenta puternica a mai multor companii de productie contribuie la cresterea atractivitatii din punct de vedere al dezvoltarii de noi spatii de birouri, arata JLL Romania.

"Cresterea interesului pentru proiecte imobiliare multifunctionale din Romania, precum si dezvoltarea pietei de birouri din afara Bucurestiului sunt doua dintre cele mai importante trenduri de pe piata locala. Pe de o parte, chiriasii sunt dornici sa ofere angajatilor lor nu doar spatii de birouri moderne, bine amplasate, ci si acces la o gama complexa de servicii si facilitati. In acelasi timp, in ultimii ani, piata de spatii de birouri din afara Capitalei isi continua evolutia atat prin extinderea companiilor existente, dar vedem din ce in ce mai multe nume noi interesate de orasele mari din tara", explica Alesandra Bratan.

JLL a fost in 2018 unul dintre liderii pietei de spatii de birouri la nivel national, cu o pondere de 23% din suprafata tranzactionata in intreaga tara si de 25% la nivelul Bucurestiului. Printre cele mai importante tranzactii in care JLL a fost implicata anul trecut se numara Microsoft (24.200 de metri patrati) si Thales (5.300 de metri patrati).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri