Veeam Software creste echipa si se extinde cu 2.300 mp in cladirea de spatii de birouri Business Garden Bucharest

Veeam Software a inchiriat aproximativ 2.300 mp de spatii de birouri, cu posibilitatea de extindere, in cladirea Business Garden Bucharest detinuta de catre Vastint Romania in zona Orhideea, ca parte din strategia de crestere a echipei in contextul unei concentrari puternice de resurse umane in Bucuresti.

"Hub-ul nostru din Bucuresti a avut intotdeauna un ritm de crestere accelerat si aceasta este o tendinta care va continua si in viitor. Am reusit sa securizam spatiul de birouri care sa sustina dezvoltarea companiei", a declarat Andrei Romanescu, managing director Veeam Software Romania.

Veeam desfasoara activitati in domeniul managementului inteligent al datelor, iar Griffes a fost consultantul imobiliar care a coordonat procesul de selectie a locatiei si incheierea contractului de inchiriere. "Veeam a ales inca de acum 4 ani un amplasament in vestul capitalei, cu accent pe facilitati pentru angajati si o solutie de trafic mai cursiv, ceea ce a condus la alegerea Business Garden Bucharest", a declarat Andreea Paun, managing partner Griffes.

Situat in zona central vestica a Bucurestiului, la intersectia dintre Calea Plevnei si pasajul Basarab, adiacent si la binecunoscuta Galerie Comerciala Carrefour Orhideea, complexul include trei cladiri de birouri de clasa A, cu o suprafata inchiriabila totala de aproape 43.000 mp, cu servicii publice si comerciale disponibile la parter.

Cladirile sunt inconjurate de o gradina interioara ce reprezinta 30% din suprafata totala a centrului de afaceri, pasarele pietonale cu banci si facilitati Wi-Fi pentru activitati recreative. Parcarea Business Garden Bucharest include si spatii pentru biciclete, aditional, vestiare si dusuri pentru biciclisti. Complexul este inchiriat in proportie de 65%.

Veeam este o companie cu sediul in Elvetia, care a debutat in Romania in 2015, avand deja o prezenta activa si un sediu deschis in zona de Vest a capitalei, in cadrul complexului AFI Park.

Citeste si:
Romanescu, Veeam: 50% dintre angajati vin din recomandari interne
Romanescu, Veeam: Din...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri