Complex rezidential de 50 mil. euro, langa Constanta

Compania Sunrise Investment din Constanta dezvolta complexul rezidential Del Sole, compus din 400 de case, in localitatea Cumpana din judetul Constanta, printr-o investitie de circa 50 de milioane de euro.

Prima parte a proiectului prevede constructia a 70 de vile pana la sfarsitul acestui an, iar in circa doi ani vor fi gata inca 200 de vile. Imobilele sunt structurate pe doua nivele (parter plus un etaj), au o suprafata construita intre 130 si 180 metri patrati si terenuri de pana la 500 metri patrati, anunta un comunicat de presa al companiei imobiliare ImmoLand Company, potrivit NewsIn.

"Este primul proiect de o asemenea amploare din Constanta si unul dintre cele mai mari din Romania. Suprafata totala a complexului va fi de 60.000 mp, iar terenul aferent dezvoltarii acestuia de 200.000 metri patrati", a precizat Daniel Negrea, manager al ImmoLand Company. El a adaugat ca suprafata destinata spatiului pentru dotari si servicii va fi de circa 8.000 metri patrati, iar potentialii cumparatori vor beneficia de serviciile unei firme de paza.

Locuitorii acestui ansamblu au acces rapid catre supermarket-urile din zona (Practiker, Metro, Selgros, Real), dar si catre Autostrada Soarelui, care se afla la circa 1 km distanta.

ImmoLand Company are sediul central in orasul Sibiu si are ca domeniu de activitate, printre altele: consultanta, promovarea si dezvoltarea centrelor comerciale, inclusiv servicii de agentie pentru spatii de birouri si spatii industriale. ImmoLand Company urmeaza sa-si deschida puncte de lucru si in orasele Bucuresti si Constanta


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri