Interbrands Marketing & Distribution, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala de distributie, a inchiriat un spatiu de depozitare de 15.000 de metri patrati si inca 1.700 de metri patrati pentru birouri in cadrul parcului logistic Cefin.

De la mijlocul lunii martie, Interbrands va ocupa in intregime etapa a treia a parcului logistic, a anuntat compania imobiliara DTZ Echinox, care a intermediat tranzactia.

Din suprafata totala a depozitului, 1.500 de metri patrati reprezinta spatiu frigorific. Totodata, compania va dispune si de o parcare externa. Cefin Logistics Park este situat pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Compania a dezvoltat o suprafata de peste 120.000 de metri patrati de depozite si birouri, iar intregul proiect cuprinde circa 300.000 metri patrati.

Analistii imobiliari ai companiei DTZ Echinox sustin ca in vestul Capitalei se remarca o dezvoltare ampla a parcurilor logistice, determinante fiind de autostrada Bucuresti Pitesti si de jonctiunile de la Carrefour, Ciorogarla si Bolintin.

Rodica Tarcavu, director al departamentului industrial al DTZ Echinox sustine ca exista deja proiecte mari de clasa A, care au fost ridicate la standarde europene pe amplasamente in zona de vest a Bucurestiului.