reConstruct Forum 2023 - State of Real Estate - Build for the Future, eveniment organizat de wall-street.ro și start-up.ro, are loc pe 13 și 14 iunie la Hotel Sheraton din București și strânge la un loc experți în mobilitate, construcții și imobiliare, precum și autorități ale autorităților centrale ce vor discuta despre modul în care se pot transforma orașele.

reConstruct Forum 2023 este organizat în două zile. Pe 13 iunie se va pune accent pe piața imobiliară și provocările acesteia, iar pe 14 iunie vom discuta despre dezvoltarea orașelor într-un mod sustenabil și modern, pornind de la comunitate și ajungând la autorități publice.

Te poți înscrie la reConstruct Forum 2023 pe platforma IC Events aici.

reConstruct 14 iunie – transformarea orașelor

Ziua a doua a reConstruct Forum 2023, 14 iunie, este dedicată discuțiilor despre regenerarea orașelor.

Temele vor continua abordarea din prima zi a evenimentului și vor pune pe tapet cele mai importante discuții pentru reconstrucția orașelor într-un mod care să fie înspre cetățean.

Primul panel de pe 14 iunie, a doua zi a evenimentului reConstruct Forum 2023, organizat de wall-street.ro și de start-up.ro, se va concentra pe transformarea orașelor în unele în care zonele verzi sunt mai prioritare.

Sustenabilitatea începe în orașe, în dezvoltarea transportului alternativ, a unui oraș pentru oameni, nu pentru mașini, a proiectelor imobiliare de viitor, care iau în calcul profitul pe termen lung și dezvoltarea comunității. Orașele nu sunt doar transformate, sunt regenerate, iar cartierele redevin comunități în jurul unor proiecte imobiliare de viitor și care iau în calcul sustenabilitatea.

Panelul de la reConstruct Forum 2023 organizat de către Green Start-Up va vorbi despre imobiliare, transport, retail și sustenabilitate pentru a transforma viața urbană.

Alături de noi în panelul de Regenerare urbană și orașe verzi vor fi:

  • Simona Văleanu, Executive Manager, Arch. Urb. Simona Elena Văleanu
  • Anamaria Gram, Consilier Primăria Municipiului București: Anamaria Gram este consilier general în cadrul Primăriei Municipiului București și coordonatorul grupului pentru calitatea aerului în cadrul Primăriei Municipiului București.
  • Ruxandra Dragomir, Director de Dezvoltare Nhood România: Ruxandra Dragomir a preluat funcţia de Director de Dezvoltare al Nhood România în 2014. Ruxandra este responsabilă de strategia de dezvoltare și expansiune a Nhood România, în concordanță cu Viziunea2030 și rolul asumat de Actor Urban implicat în transformarea și regenerarea orașelor prin proiecte cu funcțiuni mixte. Anterior, ea a ocupat funcția de Director de Dezvoltare pentru Decathlon, companie franceză de echipamente sportive, unde s-a ocupat de expansiunea reţelei de magazine în România.

reConstruct Forum 2023 realizează o radiografie a pieței imobiliare la jumătatea anului, dar va pune în discuție și cele mai importante teme ale anului când vine vorba de transformarea urbană.

De asemenea, noi speakeri vor fi confirmați până în apropierea evenimentului, așa că înscrie-te pe site pentru a afla ultimele actualizări.

Te poți înscrie la reConstruct Forum 2023 pe platforma IC Events aici.

Partenerii evenimentului sunt Genesis Property, Cometex, One United Properties, Liebrecht & wooD, Bog’Art, nHood, Autonom și imod Flowers.

Sursa foto: InternetCorp

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri