Liziera de Lac, cel mai mare proiect rezidențial din partea de Sud Est a Bucureștiului, care integrează o suprafață verde de 52%, raportează un procent de vânzare de 80% pentru casele aflate în prima sa fază de dezvoltare. Totodată, compania dezvoltatoare, Liebrecht & wooD, începe procesul de planificare pentru faza a II-a.

Liziera de Lac este un ansamblu rezidențial care are două mari obiective de conservare a mediului natural. Primul este legat de amenajarea și conservarea lacului Tătaru, iar cel de-al doilea se concentrează pe amenajarea unui parc natural care va conserva 13 ha de pădure din proximitatea proiectului. Totodată, ansamblul rezidențial beneficiază de soluții pentru asigurarea calității apei, pentru tratarea apelor uzate și a apelor potabile. În plus, anul acesta Liebrecht & wooD a demarat construcția unei centrale fotovoltaice cu o capacitate de producție de 42MW.

”Compania Liebrecht & wooD își menține planurile anunțate inițial de a construi până la 3.500 de case în decursul următorilor 10 ani, pe lângă unități tip apartamente”, spune Brendon O’Reilly, Managing Director – Liebrecht & wooD Management România. ”Suntem perfect conștienți că legislația în construcții ar putea suporta schimbări pentru a se alinia obiectivelor europene de tranziție către o economie verde, iar noi, la Liebrecht & wooD am demarat pașii necesari către această politică.

Aflat în mijlocul naturii, Liziera de Lac reprezintă deja „acasă” pentru o comunitate în permanentă extindere. La Liziera de Lac au venit familii care au ales să locuiască într-un loc liniștit, cu răsărituri și apusuri de soare spectaculoase, la o distanță de doar 15 minute de zona Pallady, București.
Faza I a proiectului integrează, pe lângă cele 94 de case disponibile spre locuire imediată, o grădiniță, un complex recreațional cu piscină, terenuri de baschet și tenis, zone pentru activități sportive, zone de relaxare și petrecere a timpului liber, un Community HUB cu spațiu de coworking, restaurant, magazine, cafenea.

Sursa foto: LIZIERA DE LAC

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri