Actionarii Dragonul Rosu SA au decis la inceputul lunii iunie contractarea unui credit de pana la zece milioane de euro de la Piraeus Bank Romania in vederea construirii a trei noi centre comerciale in cadrul complexului Dragonul Rosu, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial.

Garantia creditului o constituie, printre altele, o ipoteca de rang I pe un teren de 16.092 metri patrati si constructiile aferente, in comuna Dobroesti, judetul Ilfov, detinut de Dragonul Rosu SA, informeaza NewsIn.

Actionarii majoritari ai Dragonul Rosu SA sunt Niro'95 SA, care detine aproximativ 70% din actiunile companiei si cetateanul chinez Zheng Xing care detine 30% din capital.

Compania Dragonul Rosu SA a fost infiintata in anul 2003 si reprezinta compania din grupul de firme Niro ce dezvolta proiectul Chinatown. Parte a proiectului Chinatown, zona comerciala Dragonul Rosu a devenit cunoscuta in special pentru comertul cu marfuri chinezesti. Proiectul de dezvoltare a zonei se desfasoara in mai multe etape, pe o suprafata de 80.000 de metri patrati.

Zona comerciala Dragonul Rosu cuprinde peste 5.000 de magazine, zece restaurante, 3.500 de metri patrati de birouri si 4.000 de locuri de parcare. La finalizarea planului de dezvoltare, numarul spatiilor comerciale va ajunge la 8.000.

Zona comerciala Dragonul Rosu este situata la periferia Capitalei, in apropiere de orasul Voluntari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Banking in stil american: Hans Klemm, prezent "botezul" First Bank