Compania de consultanta in real estate Cushman & Wakefield si-a deschis o filiala in Kiev datorita cresterii rapide a pietei de real estate din Ucraina si a cererii tot mai mari pentru serviciile imobiliare din aceasta tara.

"Orientarea noastra catre Ucraina se bazeaza pe succesul operatiunilor din Europa Centrala si de Est, inclusiv din Rusia. Devenim foarte activi in Ucraina si deschizand propriul biroul la Kiev, Cushman & Wakefield va putea extinde serviciile pe care le ofera clientilor sai locali si internationali pe aceste piete aflate intr-o dezvoltare accentuata", a declarat directorul executiv al Cushman & Wakefield, Paul Bacon.

Anuntul privitor la deschiderea biroului Cushman & Wakefield vine intr-un moment cand piata ucraineana devine din ce in ce mai atractiva pentru investitorii internationali si companiile multinationale, sustin reprezentantii companiei.

"Data fiind cresterea rapida a pietei de real estate in Ucraina si cererea mare pentru serviciile imobiliare din partea clientilor locali si internationali, potentialul de extindere in regiune este semnificativ si anticipam cresterea rapida a numarului de angajati in urmatoarele 12 luni", a spus directorul general al Cushman & Wakefield Kiev, Bud Moore.

Cushman & Wakefield este in prezent pentru Ucraina agentul exclusiv al Deloitte CIS, Chadbourne & Parke si lucreaza cu unii dintre cei mai mari investitori precum Scorpio, Dawnay Day, London & Regional si Quinn Group.

Cushman & Wakefield este cea mai mare companie privata in domeniul imobiliar din lume. Fondata in 1917, compania are peste 200 de birouri in 55 de tari din intreaga lume si 12.000 de angajati. Biroul din Romania a fost deschis in 2007 prin preluarea companiei locale cu care colabora de peste 11 ani, Activ Consulting, devenind astfel Cushman & Wakefield Activ Consulting.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Ingrasamintele chimice romanesti ajung pe doua piete vecine