Compania Unilever a inchiriat 2.233 de metri patrati in prima cladire din parcul de afaceri Baneasa Business&Technology Park (BB&TP), au declarat, citati de NewsIn, reprezentantii BB&TP.

"Chiria medie pe metru patrat este de 17 euro pentru prima cladire si de 20 de euro pentru a doua cladire", au explicat reprezentantii BB&TP. In urma semnarii contractului cu BB&TP compania Unilever va ocupa din toamna un etaj intreg format din doua aripi unde isi va reloca echipa de 180 de oameni.

Alte 12 companii au semnat de asemenea, contracte de inchiriere de spatii de birouri in Baneasa Business&Technology Park pentru suprafete cuprinse intre 120 metri patrati si 2.200 metri patrati utili, situati in prima dintre cele doua cladiri de birouri care se finalizeaza in toamna. in viitoarele birouri vor lucra peste 1.000 de persoane, spatiul fiind inchiriat in proportie de 85%.

Proiectul BB&TP se desfasoara in cinci etape si va avea in final 160.000 metri patrati de spatii de birouri clasa A si A+, distribuiti in 11 cladiri. Prima faza a parcului de afaceri va totaliza 26.000 metri patrati de spatii de birouri tip clasa A+, reprezentand o investitie de 35 milioane euro, din cele 250 milioane euro planificate pentru intreg parcul de afaceri.

Primele doua cladiri de birouri vor beneficia de facilitati si caracteristici tehnice specifice spatiilor de birouri de clasa A+, conform standardelor internationale. Astfel, in BB&TP fiecare cladire de birouri va avea ca spatii pe etaj suprafete de minim 2.700 metri patrati. Imobilele sunt structurate pe subsol destinat parcarii, parter si 4, 6 sau 8 etaje superioare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Tranzactie in piata de food: Unilever intra in actionariatul FruFru