ProLogis, cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de distributie din lume, a anuntat astazi ca primul parc ProLogis din Romania a primit premiul anului 2007 pentru cel mai bun proiect de real estate industrial dezvoltat in Sud Estul Europei, in cadrul SEE Real Estate Quality Awards Competition organizat de Europaproperty.com.
Cea de-a treia editie a acestui eveniment a avut loc pe 8 mai 2008 la JW Marriott Hotel din Bucuresti si a adunat profesionistii industriei din cadrul marilor companii care activeaza pe piata de real estate comercial, dar si in domeniile constructiilor si investitiilor. Alaturi de ProLogis, alte cinci proiecte au fost nominalizate pentru categoria Cel mai bun proiect industrial in 2007.

“ProLogis Park Bucharest A1 a dovedit ca este unul dintre cele mai bune proiecte industriale din Romania, care ofera spatii de depozitare si servicii de cea mai buna calitate. Avand in vedere ca suntem de putin timp pe piata, din 2007 cand am finalizat primele doua cladiri, distinctia oferita, o dovada in plus a succesului de care se bucura compania noastra, are o semnificatie si mai mare pentru noi”, a declarat Vlad Dumitrescu (foto), Market Officer ProLogis pentru Romania.

Nominalizarile acestei competitii au fost analizate de catre un juriu format din 15 profesionisti cu experienta de pe piata regionala. Criteriile de selectie au fost urmatoarele: calitatea designului, calitatea materialelor de constructie si a proceselor de constructie in raport cu costul, preocuparea fata de mediul inconjurator, accesibilitatea locatiei, alaturi de atentia acordata durabilitatii si succesului comercial al proiectului.

ProLogis Park Bucharest A1 este primul proiect dezvoltat de ProLogis in Romania. Este un parc logistic care va cuprinde noua cladiri insumand aproximativ 290.000 metri patrati de spatiu de distributie la terminarea constructiei. Parcul consta in prezent in doua cladiri totalizand peste 53.000 metri patrati de spatiu industrial modern. Doua cladiri aditionale totalizand 50.000 metri patrati – cladirile 3 si 4 – sunt in constructie.

Printre clientii ProLogis Park Bucharest A1 se numara Augsburg International Impex, cargo-partner, Geodis Calberson, Kuehne+Nagel, Omega Transport & Logistics si Centrum Logistics.

ProLogis este cel mai mare proprietar, manager si dezvoltator de spatii de depozitare si distributie, cu operatiuni pe 121 piete din America de Nord, Europa si Asia. Societatea detine 38,8 miliarde de dolari de active, in proprietate, administrare si aflate in curs de dezvoltare, care includ 48,9 milioane metri patrati, in 2.817 proprietati, la 31 martie 2008.

Cu sediul in Denver, Colorado, ProLogis are peste 1.500 de angajati in intreaga lume.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri