Investitie de 30 mil. euro intr-un mall din Botosani

Compania Moldova Universal, dezvoltatorul Moldova Mall din Iasi, a alocat 30 milioane euro pentru construirea centrului comercial Uvertura City Mall din Botosani.

Lucrarile au fost demarate inca din luna martie a acestui an si au ca termen de finalizare aprilie 2009. "Investitia se ridica la 30 de milioane euro, iar mall-ul va dispune de o suprafata construita de 32.000 mp si de circa 270 locuri de parcare situate intr-o parcare supraetajata", a declarat Andrei Botis, reprezentantul companiei NAI Property Partners, agentul de inchiriere al proiectului.

Proiectul Uvertura City Mall va include un centru comercial cu sase nivele cu o suprafata inchiriabila de 15.000 mp si va dispune de 100 de unitati comerciale printre care un supermarket, casino, billiard, bowling, food court, restaurante, cafenele, dar si zona de joaca pentru copii. "Avem deja antecontracte de locatiune semnate cu Leonardo, Goertz, Say, Beauty Mania, Bergoff si urmeaza Flanco, Germanos, B&B Collection, Jolidon, dar si un supermarket. Vor urma sa semneze si alti retaileri interni si internationali", sustine managerul departamentului de retail al Property Partners, Corina Vasilica.

NAI Property Partners este membra a NAI Global, prima confederatie comerciala independenta de consultanta in domeniul imobiliar din lume, care dispune de 375 de birouri in 55 de tari. NAI Property Partners are sediul central in Bucuresti, birouri regionale in Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Timisoara si reprezentanti in alte 22 de orase ale tari. Grupul ofera servicii de brokeraj, consultanta, evaluare si amenajarea spatiilor.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri