Bayer Credit si Century 21 Romania au incheiat un parteneriat

Bayer Credit - care ofera servicii de consiliere financiara si notariala - si Century 21 Romania - furnizor de servicii imobiliare - au incheiat un parteneriat, au anuntat companiile.

Bayer Credit si CENTURY 21 Romania anunta inchierea unui parteneriat in beneficiul clientilor dornici sa achizitioneze proprietati imobiliare, estimand un rulaj de 15 milioane de euro.

In contextul in care conditiile de creditare se inaspresc, iar oferta imobiliara este foarte larga, acest parteneriat ofera posibilitatea clientilor de a gasi intr-un singur loc oferta de finantare potrivita, consultanta juridica gratuita si cea mai mare oferta imobiliara.

„Am hotarat incheierea acestui parteneriat, deoarece dorim sa oferim clientilor nostri drumul cel mai scurt, de la ideea achizitionarii unui imobil prin credit bancar pana la semnarea contractului de vanzare-cumparare”, a declarat Roland Jorz, Director departament credite al Bayer Credit.

„In ceea ce priveste extinderea retelei, intentionam ca pana in 2012 sa avem in Romania cate o agentie membra a retelei CENTURY 21 Romania la fiecare 50.000 de locuitori, concentrandu-ne pe orasele mari. Asta inseamna 140 de agentii pana in 2012," a spus Thomas Lundin, Presedinte CENTURY 21 Romania.

„In acelasi timp, dorim sa reconfirmam tinta de afaceri stabilita pentru perioada urmatoare, aceea de a obtine o cota de piata de 10% din piata imobiliara din Bucuresti, pana la sfarsitul anului 2009," a spus Lundin.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri