Fratii Negoita transforma doua etaje din Rin Grand Hotel in spatii de birouri

Robert si Ionut Negoita, proprietarii Rin Grand Hotel, situat in zona Vitan –Barzesti din Capitala, au decis sa transforme etajele 14 si 15 ale hotelului in spatii de birouri, a anuntat compania de consultanta Regatta, agentul de inchiriere a spatiilor.

"Spatiul pe care l-am dat spre inchiriat este unul pe care l-am tinut de rezerva. Am avut doua variante: sa facem restaurant sau birouri, insa cum cu baza de alimentatie stam deja bine, am decis sa transformam aceste etaje in spatii de birouri", a declarat, pentru Wall-Street, Ionut Negoita (foto).

Negoita a mai spus ca pretul mediu cerut pe metru patrat este de 18 euro pe luna, avand in vedere ca ambele etaje sunt spatii deschise, cu vedere spre Bucuresti, iar etajul 15 are aproximativ patru metri inaltime. Omul de afaceri a mentionat ca restul camerelor sunt deja finisate si nu exista posibilitatea de a fi transformate pe viitor in spatii de birouri. In plus, cele 42 de sali de conferinta ale hotelului sunt aproape tot timpul rezervate.

“Zona de amplasarea a cladirii este tinta dezvoltarii unui areal de cladiri office in partea de Sud – Est a Capitalei. Hotelul este structurat pe S + P+ 15 Etaje, iar suprafetele oferite spre inchiriere se afla la etajele 14 si 15 ale imobilului, oferind 395 mp, respectiv 472 mp”, a declarat Dorina Urlet, real estate broker in departamentul Birouri, Regatta.

Hotelul Rin Grand a fost construi anul trecut, fiind cotat la 4 stele si are 42 de sali de conferinte, 1. 436 de camere si 23 de apartamente, fiind amplasat pe soseaua Vitan-Barzesti, langa targul Autovit.

Fratii Negoita au investit, prin intermediul companiei Domus Stil, membra a Confort Grup, aproximativ 60 milioane euro in dezvoltarea hotelului Rin Grand si au anuntat ca planuiesc investitii de pana la 700 de milioane de euro in urmatorii doi-trei ani in real estate.

Compania mai detine in portofoliu proiectele: Confort Park (situat in soseaua Vitan-Barzesti), Confort Residence, Confort City (ce include 12 blocuri, in urma unei investitii de 80 milioane euro), Hotel Confort Traian, Hotel Confort Otopeni si Water Park.

Cel mai recent studiu realizat de compania Deloitte pentru anul incheiat in septembrie 2008 arata ca oferta suplimentara de camere, intr-un an afectat de criza financiara, a provocat scaderea ratei de ocupare in hotelurile din Bucuresti cu 14,2% la 61,2%, marcand al doilea mare declin din Europa dupa Reykjavik (-24,9). Analiza firmei de consultanta mai arata ca tariful mediu al hotelurilor din Bucuresti ajunge la 120 de euro, iar veniturile pe camera (revPAR) la 73 de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri