ING Real Estate cumpara un mall in Cehia pentru 125 mil. euro

ING Real Estate, unul dintre cele mai mari fonduri de administrare a activelor imobiliare, a cumparat un centru comercial in Cehia pentru 125 milioane euro (167,4 milioane dolari).

Compania a anuntat ca Nisa Liberec Shopping Centre, aflat in orasul Liberec din Boemia de Nord, a fost renovat si adaugat la fondul de proprietati al ING din Europa Centrala.

Acordul subliniaza interesul in pietele emergente din Europa, in contextul in care preturile de pe pietele mature, precum Londra, continua sa scada, anunta Reuters, citat de NewsIn.

Fondul de administrare, o unitate a gigantului bancar olandez ING Groep NV, are un portofoliu de proprietati de 115 miliarde euro. Investitorii straini asteapta sa cheltuiasca mai mult in 2009, fata de 2008, din cauza scaderii preturilor din sectorul imobiliar, potrivit unui raport al Asociatiei Investitorilor Staini in Imobiliare (AFIRE), publicat luni.

Grupul ING este prezent pe piata din Romania cu afaceri bancare, de asigurari, pensii private, leasing si factoring prin: ING Bank Romania, ING Lease, ING Commercial Finance, ING Real Estate Investment Management, ING Asigurari de Viata si ING Fond de Pensii.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Citește și
Expat: Pandemia a impus în mediul de business o nouă eră, forțată
Setari Cookie-uri