Dezvoltatorul israelian de Ocif Group lanseaza astazi, la Targul National Imobiliar, o oferta prin care cumparatorul unei locuinte din proiectul Vivando Unirii primeste 300 euro lunar, timp de trei ani, odata cu livrarea apartamentului. Preturile locuintelor incep insa de la 2.100 euro/mp plus TVA.

Vivando Unirii este amplasat pe strada 11 Iunie, in apropierea parcului Carol si cuprinde 110 apartamente cu una, doua, trei si patru camere, investitia totala depasind 22 milioane de euro. Suprafata apartamentelor variaza intre 37 mp si 176 mp construiti, pana in prezent fiind vandute peste o treime.

„Obiectivul nostru principal este ca lumea sa cunoasca proiectul. Concret, la predarea apartamentului la cheie, proprietarul primeste 300 de euro pe luna timp de 3 ani” a declarat Cristina Danila Director de Marketing Ocif Group.

In prezent, pe santierul Vivando Unirii, se personalizeaza apartamentele ce vor fi livrate in toamna acestui an. Cladirea un regim de inaltime S+P+3E+4R+M, cu 6 intrari si beneficiaza de sala de fitness, camera de joaca pentru copii, parcare subterana si acces controlat.

Incepand cu luna februarie 2009, Ocif Group are un nou director general, in persoana lui Libby Weizman, in varsta de 43 de ani, care l-a inlocuit pe Avner Bar.

Dezvoltatorul israelian este prezent pe piata imobiliara din Romania de peste doi ani si are o experienta in Europa de Est, printre proiectele dezvoltate numarandu-se mall-ul din Sofia si cel mai mare turn din Orientul Mijlociu – Turnul Moshe Aviv, o constructie rezidentiala si de birouri de 252 metri inaltime si 69 de etaje.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »Citeste si
Cat costa o casa din casa din container