Casa de avocatura Bulboaca & Asociatii isi schimba temporar sediul

Casa de avocatura Bulboaca & Asociatii s-a mutat temporar in cladirea de birouri Regus City Centre, situata tot in zona Piata Rosetti, dupa incendiul care a cuprins vechiul sediu, din Millennium Business Center, a anuntat compania de consultanta imobiliara BNP Paribas Real Estate.
Regus City Centre (foto) are o suprafata utila 2.500 metri patrati, distribuiti pe sapte etaje plus parter si este in administrarea companiei Regus Group. Bulboaca & Asociatii va ocupa o suprafata de 500 metri patrati, la etajele trei si patru ale cladirii.

Millennium Business Center, cladirea detinuta de catre DEGI, divizia de investitii a grupului german Allianz, a luat foc in urma cu o saptamana. Printre chiriasii sai se mai numaray: Alpha Bank, Transelectrica, Sanofi-Aventis si Banca Mondiala.

BNP Paribas Real Estate este prezenta in 25 de tari, inclusiv prin aliantele sale (parteneriate comerciale cu Austria, Canada, Cipru, Statele Unite, Grecia, Irlanda de Nord, Japonia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia si Ucraina), avand 125 de birouri la nivel mondial.

In prezent, procesul de rebranding, de la Atisreal la BNP Paribas Real Estate, este finalizat in Belgia, Irlanda, Italia, Jersey, Luxemburg, Orientul Mijlociu, Romania si Statele Unite. Pe piata locala, Atisreal a anuntat ca isi va desfasura activitatea sub identitate unica, BNP Paribas Real Estate, in luna februarie.

Regus Grup a intrat pe piata romanesca in 1999 prin deschiderea unui centru de business la World Trade Center, urmand apoi deschiderea centrului din City Center.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri