Un ansamblu rezidential compus din 20 de vile va fi dat in folosinta in zona Iancu Nicolae, in apropiere de Jolie Ville Mall. Complexul acopera o arie de peste 12.000 mp. Suprafata construita a unei vile este de circa 305 mp, pe un lot aferent de teren de 600 mp, plus cota de drum privat. La parter, se gasesc livingul de 40 mp, bucataria de 16 mp, un birou de 18 mp, un hol de 26 mp, un grup sanitar de 4,5 mp, camera centralei termice, camara, un antreu si o terasa de 20 mp. La acest nivel este si garajul, de 22 mp. La etaj sunt trei dormitoare (de 19,5 mp, 18,5 mp, respectiv 19 mp), dressingul de 8,8 mp, doua bai, de 11,3 mp si 7 mp, si holul scarii, de 24 mp.


Constructia este executata din beton armat, cu inchideri din caramida eficienta de 25 cm, placata la exterior cu un strat de 8 cm de polistiren. Finisajele si dotarile includ baterii Grohe, gresie si faianta in bai, parchet de stejar in camere, glafuri din marmura sau granit, ferestre din tamplarie PVC. O astfel de vila costa 350.000 euro. Calitatea este evidenta, deoarece constructia este solida, finisajele sunt de calitate, iar locatia este una dintre cele mai cautate la ora actuala. Zona Iancu Nicolae este intr-o continua dezvoltare, devenind punct deosebit de important in expansiunea sectorului rezidential, spune Sorin Lacusta, Senior Real Estate broker in Departamentul Vanzari Rezidentiale din cadrul companiei Regatta.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri