New Yorker deschide un nou magazin in Suceava

Retailerul german de imbracaminte New Yorker va deschide in luna decembrie un nou magazin in centrul comercial Shopping City Suceava, potrivit consultantului imobiliar Cushman & Wakefield, agentul exclusiv de inchiriere al proiectului.
Magazinul New Yorker va avea o suprafata totala de aproximativ 1.000 mp si va fi situat langa Media Galaxy.

”Suceava se afla pe primul loc in Romania din punct de vedere al densitatii de spatii in centre comerciale la mia de locuitori, mai exact 1.152 mp inchiriabili/ 1.000 locuitori”, a declarat Razvan Gheorghe, director general al Cushman & Wakefield Romania.

Centrul comercial Shopping City Suceava a fost inaugurat in aprilie 2008 si este detinut de compania Argo Capital Management Property Limided.

Proiectul are o suprafata inchiriabila totala de 47.100 mp, ancorele sale fiind: Carrefour ( 12.000 mp), Mobexpert (5.700 mp), Media Galaxy ( 1.950 mp) si Baumax (13.500 mp). Galeria comerciala cuprinde peste 100 de magazine, totalizand o suprafata inchiriabila de 13.000 mp.

Compania Cushman & Wakefield este agentul de inchiriere exclusiv pentru Shopping City Suceava si, in prezent, asigura managementul intregului parcul de retail.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri