Compania BSR Europe, angajata de dezvoltatorul Euro Habitat ca manager de proiect pentru finalizare primele doua blocuri ale ansamblului Planorama, a anuntat ca va incepe procesul de predare a apartamentelor in perioada mai-iulie.
“Predarea apartamentelor este stipulata in noile acte aditionale pentru mai-iulie anul acesta. Euro Habitat a contactat deja mai multi antreprenori pentru finalizarea utilitatilor si restul lucrarilor la primul bloc si, in curand, va contracta antreprenor pentru inceperea lor la cel de-al doilea bloc”, se arata in comunicatul BSR.

La sfarsitul anului 2009, BSR a fost ales manager de proiect pentru Planorama, cu scopul a finaliza primele doua blocuri ale ansamblului rezidential.

Euro Habitat a lansat in anul 2005 proiectul Planorama, amplasat pe Strada Doamna Ghica, din Bucuresti si avand patru blocuri, cu un total de 1.104 apartamente. Primul bloc, T3, avea ca termen de finalizare vara anului 2007

“Vanzarile pentru public vor incepe in aprilie-mai, concomitent cu livrarea primelor apartamente din primul bloc si reluarea constructiei celui de-al doilea”, sustine David Silberstein, manager de proiect din partea BSR pentru Planorama.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri