Compania Mic.Ro Retail, controlata de omul de afaceri Dinu Patriciu, a inceput o campanie de publicitate indoor pentru a-si promova magazinele din cartierele bucurestene, sub deviza “Cine a pus Mic.Ro in drum, ala n-a fost om nebun”.
Intr-un lift din cartierul Militari, reclama companiei Mic.Ro anunta deschiderea unui nou magazin, amplasat pe bulevardul Iuliu Maniu, nr. 109.

Acesta este patrulea magazin din sectorul 6, alte trei magazine fiind amplasate pe: bulevardul Iuliu Maniu, nr. 16; strada Serg. Latea Gheorghe, nr.9 si strada Raul Doamnei, nr.8.

“Cine a pus Mic.Ro in drum, ala n-a fost om nebun. O fi el mic dar in fapt e mare. Fructe, carne, lapte, oua, toate-s proaspete si painea e noua. Tot ce vrei aici gasesti, trebuie doar sa te opresti. Bea o cafea, ia un ziar, nu uita de branza cu marar. Cand ajungi la socoteala zici ca ai facut tocmeala. Calitatea-i garantata, te asteptam si alta data”, asa suna textul care promoveaza magazinele miliardarului Dinu Patriciu.

Recent, compania controlata de Patriciu a anuntat ca va deschide inca doua magazine, pe soseaua Iancului, din sectorul 2 si pe Aleea Huedin, din sectorul 4 al Capitalei.

Compania Mic.ro are sediul pe bulevardul Mircea Eliade, din sectorul 1 si este detinuta de firma Mercadia Holland, inregistrata in Amsterdam.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri