Cum isi promoveaza Patriciu magazinele de cartier: Cine a pus Mic.Ro in drum, ala n-a fost om nebun

Compania Mic.Ro Retail, controlata de omul de afaceri Dinu Patriciu, a inceput o campanie de publicitate indoor pentru a-si promova magazinele din cartierele bucurestene, sub deviza “Cine a pus Mic.Ro in drum, ala n-a fost om nebun”.
Intr-un lift din cartierul Militari, reclama companiei Mic.Ro anunta deschiderea unui nou magazin, amplasat pe bulevardul Iuliu Maniu, nr. 109.

Acesta este patrulea magazin din sectorul 6, alte trei magazine fiind amplasate pe: bulevardul Iuliu Maniu, nr. 16; strada Serg. Latea Gheorghe, nr.9 si strada Raul Doamnei, nr.8.

“Cine a pus Mic.Ro in drum, ala n-a fost om nebun. O fi el mic dar in fapt e mare. Fructe, carne, lapte, oua, toate-s proaspete si painea e noua. Tot ce vrei aici gasesti, trebuie doar sa te opresti. Bea o cafea, ia un ziar, nu uita de branza cu marar. Cand ajungi la socoteala zici ca ai facut tocmeala. Calitatea-i garantata, te asteptam si alta data”, asa suna textul care promoveaza magazinele miliardarului Dinu Patriciu.

Recent, compania controlata de Patriciu a anuntat ca va deschide inca doua magazine, pe soseaua Iancului, din sectorul 2 si pe Aleea Huedin, din sectorul 4 al Capitalei.

Compania Mic.ro are sediul pe bulevardul Mircea Eliade, din sectorul 1 si este detinuta de firma Mercadia Holland, inregistrata in Amsterdam.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »Setari Cookie-uri