Complexul va cuprinde sase sali, in care vor putea rula pana la 15 filme diferite pe saptamana.

"Ca o noutate pentru piata cinematografica din regiunea Maramuresului, in noul multiplex cinefilii vor putea sa experimenteze tehnologia 3D digital”, sustin reprezentantii Cinema City Romania.

Odata cu deschiderea Cinema City Baia Mare, compania isi va extinde numarul de sali operate in Romania la 88, totalizand peste 14.600 de locuri.

„La inceputul anului 2011, in functie de ritmul constructiilor, intentionam sa adaugam portofoliului nostru cinematografe in Braila si Targu Mures”, se mai arata in comunicatul companiei.

Citeste si:

In prezent, cinematografele Cinema City se afla in București, Pitesti, Iasi, Timisoara, Cluj si Bacau. Recent, compania a anuntat ca a investit circa 5 milioane euro in multiplexul din Arad, inaugurat pe 17 septembrie.

Centrul comerdial Gold Plaza din Baia Mare, dezvoltat de compania ungara Futureal si fondul austriac de investitii Immofinanz, va fi deschis pe 4 noiembrie, fiind ultimul mall planificat spre livrare in acest an si avand un grad de ocupare de peste 80% in prezent.

Cei mai importanti chiriasi sunt hipermarketul Cora - cu o suprafata totala de aproximativ 7600 mp, C&A, New Yorker, Deichmann, Takko, Leonardo, LC Waikiki, Domo, House of Art, San Francisco, Fox, Douglas, Centrofarm, Orsay, Best of Bowling, Kenvelo si Jeans Clubagentul de inchiriere fiind compania de consultanta imobiliara Colliers International.