Dupa deschiderile de magazine din Bucuresti, din cadrul mall-ului Sun Plaza, si Braila, in cadrul Promenada Mall, retailerul de moda Sprider Store a anuntat deschiderea unui al treilea magazin anul acesta, la Piatra Neamt, dupa o investitie de 1 milion de euro.

Noua unitate Sprider Stores ocupa doua niveluri si se intinde pe o suprafata de 1.100 mp.

Investitia totala a Sprider Stores in Romania se ridica la aproape 20 de milioane de euro pana in prezent, iar retailerul are peste 190 de angajati in intreaga tara.

Magazinul din Piatra Neamt este al 16-lea al companiei din tara, dintre care 4 sunt localizate in Bucuresti. Magazinul Sprider Stores ofera imbracaminte, incaltaminte si accesorii pentru toti membrii familiei. In plus, o zona a magazinului este dedicata Sprider Home, cu amenajari si decoratiuni interioare.

Reteaua Sprider Stores a intrat pe piata din Romania in anul 2007, printr-o unitate deschisa la City Mall, si a ajuns sa opereze in numai trei ani peste 22.000 mp de spatii comerciale in intreaga tara, in orase precum Bucuresti, Arad, Cluj, Timisoara, Buzau, Pitesti, Bacau, Braila, Iasi, Suceava, Oradea si Targu Mures. Pana in prezent, compania a investit peste 18 milioane de Euro in amenajarea unitatilor sale in Romania.

Sprider Stores este cel mai important retailer vestimentar in sud-estul Europei. In prezent, grupul opereaza 115 magazine in tari precum Grecia, Romania, Polonia, Serbia, Cipru, Bulgaria si Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei. Sprider Stores a fost infiintat in 1971.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Imobiliare si constructii »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si