Lanțul de farmacii Farmacia Tei, condus de Roxana Maftei, antreprenor român, se pregătește să deschidă noi locații în București, dar și în orașe precum Brașov și Iași. Deschiderile sunt programate pentru anul 2022.

Farmacia Tei se pregătește pentru inaugurarea unor noi locații în 2022, în orașe precum București, Iași și Brașov.

”Ne-am propus trei deschideri pentru anul următor. În a doua jumătate a anului viitor vom deschide un nou Bebe Tei, urmat de alte două Farmacii Tei. În prezent, negociem pentru spații în Brașov și Iași”, a declarat Roxana Maftei, scrie CIJ Europe.

Maftei a dezvăluit și că pe 1 noiembrie 2021 se deschide un magazin Bebe Tei în Mall Vitan pe o suprafață de 1.800 mp.

Cât despre 2022, pe 3 ianuarie se deschide în sectorul 3, pe strada Liviu Rebreanu, un magazin Bebe Tei și o drogherie (2000 mp), în colaborare cu Mega Image. Iar în martie, Farmacia Tei se îndreaptă spre Pipera, aproape de Promenada Mall, cu Farmacia Bebe Tei și Tei pe o suprafață de 4000 mp.

Prezentă din anul 1992 pe piață, Farmacia Tei are un portofoliu de peste 35.000 de produse, iar magazinul Bebe Tei a ajuns să aibăa peste 25.000 de produse.

Sursa foto: Farmacia Tei/ Facebook

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri