Banca Comercială Română a lansat Accident Protect Care, un nou produs de asigurare oferit împreună cu BCR Asigurări de Viață VIG, care poate fi achiziționat 100% online, din George. Cei care achiziționează Accident Protect Care în perioada 17 august – 30 octombrie 2023, direct din George, beneficiază de o promoție prin care plata primelor lunare, pentru polița de asigurare, în primele două luni este asigurată de către BCR.

Accident Protect Care este o asigurare de viață ce poate fi personalizată și acordă celui asigurat și familiei sale sprijin financiar în cazul producerii unui accident, care se soldează cu cheltuieli medicale, invaliditate sau deces.

Accident Protect Care poate fi accesat de către orice persoană cu vârsta cuprinsă între 18 și 74 de ani, indiferent de statutul socio-profesional, direct din George. Asigurarea este modulară, astfel că poate fi creat un mix de protecție personalizat, prin alegerea pachetului de bază împreună cu oricare dintre pachetele suplimentare, în funcție de nevoile fiecărui utilizator și de sumele de care consideră că are nevoie.

Pachetul de bază acoperă riscurile pentru deces și invaliditate permanentă în urma unui accident, în timp ce acoperirile opționale includ:
• Deces ca urmare a unui accident rutier
• Spitalizare ca urmare a unui accident
• Intervenții chirurgicale ca urmare a unui accident
• Spitalizare ca urmare a unui accident pentru copii
• Fracturi ca urmare a unui accident pentru copii

Asigurarea Accident Protect Care se încheie pe o perioadă de 1 an și se reînoiește automat, prin plata primei lunare de asigurare. Costul lunar al asigurării începe de la 9.5 lei și variază în funcție de mixul de protecție selectat.

Cu titlu de exemplu, pentru o tânără de 26 de ani, care a optat pentru pachetul de bază și protecția suplimentată din accident rutier și pachetul de cheltueli medicale, pentru un cost lunar cu prima de asigurare de 14 lei, beneficiile sunt următoarele:

• 50.000 de lei pentru deces ca urmare a unui accident
• 50.000 de lei pentru invaliditate permanentă ca urmare a unui accident
• 50.000 de lei pentru deces ca urmare a unui accident rutier
• 50 de lei/zi pentru spitalizare ca urmare a unui accident
• 1.250 de lei pentru intervenție chirurgicală ca urmare a unui accident

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Sănătate »


Setari Cookie-uri