In toata tara exista 67 de elevi care au atins nota maxima la examenul de maturitate, cu doi mai mult decat ce s-a intamplat anul trecut. Cei mai multi dintre ei sunt din Iai. In topul judetelor premiante se afla i Argeul, cu 11 absolventi de 10, dar i Clujul, unde 6 liceeni au obtinut nota maxima la toate probele, scrie Adevarul.ro.
Ina Todoran a invatat la Colegiul National Inochentie Micu Clain din Blaj i este singurul absolvent din Alba care a reusit sa obtina nota maxima la examenul din aceasta sesiune a bacalaureatului. Ina este convinsa ca subiectele n-ar fi trebuit sa le dea batai de cap colegilor. Cu atat mai mult cu cat, pe langa invatat, ea a gasit timp i pentru marea sa pasiune - muzica populara.

„Sincer nu pot sa spun ca a fost o pregatire intensa pentru ca eu am fost constanta pe timpul liceului. Fata de colegii mei, eu am avut putin mai mult de munca, eram chemata la spectacole, la Bucuresti la filmari veneam dimineata la 6 de acolo si la 8 mergeam la scoala, invatam pe masina, a fost greu”, spune Ina Todoran, conform digi24.

Citeste mai multe pe Adevarul.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Citește și
Un consilier cere eliminarea băncilor din parcuri pentru oamenii să stea acasă
Setari Cookie-uri