Autoritățile din comuna Florești, județul Cluj organizează Winter Dream Florești, un târg de Crăciun cu aplicație mobilă dedicată. „Memorabil”, disponibilă gratuit în Google Play și AppStore este aplicația prin care locuitorii comunei pot vedea în orice moment care sunt activitățile și evenimentele la care pot participa pe toată perioada desfășurării târgului de Crăciun.

Târgul de Crăciun din Florești, Winter Dream, ajuns la a doua ediție, are loc până pe 23 decembrie, în Parcul Poligon din localitate.

Pe măsură ce tehnologiile evoluează, tendințele din domeniu remodelează și peisajul evenimentelor. Vizitatorii târgului de Crăciun din Florești se pot informa, în aplicația Memorabil, despre următoarele evenimente și activități:

  • concerte live, colinde și spectacole folclorice cu oaspeți de seamă pe Main Stage by Urbano Group;
  • preparate culinare tradiționale și moderne, concerte, ateliere pentru copii și mult-așteptatele întâlniri cu Moș Crăciun în Winter Barn by ING;
  • patinaj pe Joy on Ice by ING;
  • Christmas Village – zonă care a fost populată cu multe căsuțe cu delicii și cadouri.

Pe toată perioada de desfășurare a târgului de Crăciun, vor concerta peste 30 artiști, printre care Ada Milea, Zdob și Zdub, Puya, Smiley, Cabron etc.

Bucuria Crăciunului este în interiorul nostru, în fiecare dintre noi. Iar Winter Dream este locul magic în care găsim activități pentru fiecare din familie (...) Haideți să facem împreună amintiri de neuitat, să împărtășim căldura și sărbătoarea Crăciunului în cadrul comunității noastre! Vă așteptăm cu brațele deschise și cu inimile pline de bucurie în Florești la Winter Dream 2023.

Bogdan Pirvariu, primarul comunei Florești

Vizitatorii târgului de Crăciun din Florești au ocazia să-şi cumpere produse specifice sezonului, de la cei peste 30 de comercianți locali şi din țară: mâncare cu specific internațional, dar și tradițională, jumări, brânzeturi, vin fiert, cozonaci, turtă dulce, decorațiuni şi cadouri lucrate manual, globulețe, coronițe etc.

Târgul de Crăciun Winter Dream Florești este deschis în fiecare zi de luni până vineri, începând cu ora 17:00, sâmbătă, 16 decembrie, de la ora 11:00, iar duminică, 17 decembrie, de la ora 16:00. Pe toată perioada desfășurării târgului de Crăciun sunt așteptați 35.000 de vizitatori care vor avea parte de surprize și voie-bună la fiecare pas.

Sursa foto: Winter Dream Florești

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri