Așteptat cu nerăbdare de mulți, debutul petrecerii iubirii din Hala Laminor a venit, în sfârșit, pentru mai multe cupluri care își făcuseră rezervarea pentru așa-numitele căsătorii de o zi. "Căsătorii de drive-test", după cum a spus la un moment dat una dintre amfitrioanele evenimentului. Un concept pentru care Robert Negoiță a depus ceva efort, având în vedere oferta generoasă de produse tematice și vendori veniți special pentru eveniment. Iar din câte se putea vedea pe chipurile celor care formau cuplurile aliniate la start, un moment emoționant, inclusiv pentru singurul cuplu gay care și-a luat certificatul care atesta faptul că, fie și pentru o zi, dragostea nu ține cont de absolut nimic. Sigur, se poate pune și întrebarea cine ar fi stins focul iubirii celor prezenți dacă acesta creștea prea tare, având în vedere că hala nu are încă autorizație ISU, dar chiar și așa, oamenii nu au ținut cont de acest lucru și și-au văzut de motivul pentru care veniseră în acest loc: dragostea.

"Povestea a pornit din iarnă, când am avut târgul de Crăciun, pentru că ne-am dorit să continuăm tradiția cu evenimente și zile importante, pentru noi, cetățeni - sau nu - ai sectorului 3", a declarat pentru wall-street.ro Elena Petrescu, viceprimar Sector 3.

Aceasta a explicat că nu este prima oară când oficiază căsătorii, având atribuții de ofițer de stare civilă, dar cele in Hala Laminor sunt pentru 24 de ore.

De asemenea, aceasta a enumerat ocaziile pe care le va cuprinde evenimentul gândit de Primăria Sectorului 3, începând cu Sfântul Valentin, "o tradiție pe care am împrumutat-o", după cum a recunoscut Elena Petrescu, 24 februarie - Dragobetele, apoi ziua de 1 martie.

Totodată, aceasta a specificat faptul că un loc aparte între evenimentele organizate îl au și cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie, acestea urmând să fie celebrate ca atare.

Nu în ultimul rând, când vine vorba despre oamenii singuri, viceprimarul Sectorului 3 a arătat faptul că mai ales când vine vorba despre dragoste nu trebuie să ne pierdem speranța, pentru că există cu siguranță undeva acolo un suflet-pereche pentru fiecare dintre noi.

"Important este să avem răbdare să-l găsim", a concluzionat aceasta.

Sursa foto: Wall-street.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Luca Dinulescu
Luca Dinulescu este jurnalist, activând anterior pentru publicații precum Digi 24, Adevărul sau Academia Cațavencu. A desfășurat de asemenea o activitate publicistică constând în patru volume publicate, între acestea numărându-se proză, nuvele și benzi desenate. Este absolvent de Regie Film și a fost de asemenea posesor al bursei J.W.Fulbright pe scenaristică și regie de film.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri