Presedintele Traian Basescu a votat impreuna cu sotia si fiica cea mica, mentionand ca a ales pentru continuitate spre Vest, ca a gasit drumul spre Bucuresti, din Predeal, ca fiind "acceptabil" si precizand ca cei care vor sa voteze o pot face, in ciuda conditiilor meteo.
El a sosit la sectia de votare din Liceul Xenopol in jurul orei 12.00, impreuna cu sotia sa, Maria, si cu fiica cea mica, Elena, fiind intampinat de un grup de sustinatori, care l-au aplaudat si i-au scandat numele, scrie Mediafax.

Intrebat, dupa intrarea in liceu, in timp ce se indrepta spre sectia de vot, cum a fost drumul de intoarcere spre Bucuresti de la Predeal, Basescu a raspuns: "Acceptabil".

Dupa vot, Basescu a spus ca a votat pentru continuarea drumului Romaniei spre Vest si pentru ca sa fie clar ca ne indreptam spre Bruxelles, nu spre Moscova, si spre Washington, nu spre Beijing.

Presedintele a mentionat ca putem fi prieteni foarte buni cu Rusia si China, dar drumul Romaniei este spre UE si America.

Raspunzand unei intrebari, el a spus ca inca nu a primit inca de la sotie o lista de cumparaturi, astfel incat nu stie daca va merge sau nu la un supermarket.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri