Liderul separatistilor prorusi din estul Ucrainei le-a interzis soldatilor sai sa foloseasca injurii pe motiv ca acestea "depreciaza spiritul si conduc la infrangere".

Un lider al separatistilor prorusi din estul Ucrainei le-a interzis soldatilor sai sa foloseasca cuvinte injurioase, explicand ca acestea "depreciaza spiritul si conduc la infrangere", potrivit unui document publicat pe Twitter de insurgentii din Donetk, relateaza AFP, potrivt Mediafax.

Injuraturile in public vor fi considerate o "grava infractiune disciplinara", avertizeaza in acest decret Igor Strelkov, ministrul Apararii din Republica autoproclamata Donetk. "A injura este un sacrilegiu care intotdeauna a fost considerat un pacat grav", se arata in documentul citat. Decretul a fost publicat in noaptea de marti spre miercuri pe conturile de Twitter @strelkov_info si @dnrpress. Separatistii, care se descriu drept o "armata ortodoxa", folosesc anumite simboluri religioase, cum ar fi drapele cu imaginea lui Hristos pe vehiculele lor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
SUA extind finantarea destinata marinei ucrainene dupa atacul Rusiei