Psihiatrul Florin Tudose, in varsta de 62 de ani, a murit, in zona unei piete agroalimentare din localitatea Cosereni, judetul Ialomita, dupa ce a cazut la pamant in momentul in care a incercat sa urce in masina la scurt timp dupa ce facuse cateva cumparaturi, scrie Mediafax.

Potrivit unor surse din Politia judetului Ialomita, Florin Tudose a oprit, duminica dupa-amiaza, la piata agroalimentara din localitatea Cosereni, unde a facut cateva cumparaturi. In momentul in care a revenit la autoturismul cu care circula, psihiatrul s-a prabusit la pamant. Imediat a fost chemata o ambulanta, insa medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, desi au efectuat manevre de resuscitare timp de cateva zeci de minute.

In cele din urma, a fost declarat decesul, ca urmare a unui stop cardio-respirator provocat, cel mai probabil, de un infarct. Potrivit medicilor, la fata locului a fost trimis si un echipaj SMURD de la Bucuresti, insa acesta a ajuns acolo cand psihiatrul era deja decedat.

Trupul neinsufletit al psihiatrului Florin Tudose a fost transportat la morga spitalului din Urziceni. Florin Tudose se afla in evidentele medicilor de mai multi ani cu afectiuni medicale, el suferind de hipertensiune arteriala. Desi nu exista suspiciuni privind eventuala comitere a unor infractiuni, Inspectoratul de Politie Judetean Ialomita a deschis in acest caz dosar penal pentru moarte suspecta, potrivit prevederilor legale in astfel de situatii.

Potrivit reprezentantilor Serviciului Judetean de Ambulanta Slobozia, SAJ a fost solicitat la ora 13, 20 sa intervina in cazul unei persoane cazute la pamant in localitatea Cosereni, o ambulanta ajungand la locul respectiv in aproximativ trei minute, barbatul fiind in stop cardio-respirator. Dupa cateva zeci de minute de manevre de resuscitare, a fost declarat decesul.

Citeste si:
Primul deces provocat de valul de imbolnaviri asociate cu "vaping"-ul
SUA anunta primul deces...

Florin Tudose era seful Clinicii de psihiatrie la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), profesor universitar si doctor in stiinte medicale.

Sursa foto: MediafaxFoto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Spitalul aflat pe primul loc in ,,clasamentul mitei" reactioneaza