Potrivit unor surse din cadrul DIICOT Timisoara, sotii Ilie si Brigitte Nastase s-au prezentat, vineri, la sediul DIICOT Timisoara, pentru a se interesa despre dosarul in care fostul sot al lui Brigitte, Ovidiu Torj, este cercetat intr-un caz de trafic de persoane, acesta aflandu-se, in prezent, in arest preventiv, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"A fost o vizita de curtoazie, nu au fost citati sa dea declaratii la DIICOT Timisoara, ei doar s-au interesat de un dosar", au spus sursele citate

Cei doi nu au dorit sa dea declaratii presei la iesirea din sediul DIICOT Timisoara. Ei au fost insotiti la iesirea din institutie de catre avocatul lui Ovidiu Torj.

Fostul sot al lui Brigitte Nastase, Ovidiu Torj, care fusese retinut in 18 iunie, a fost arestat preventiv in 19 iunie, printr-o decizie a Curtii de Apel Timisoara, intr-un dosar de trafic de persoane, alaturi de liderul gruparii, Paul Manzu, un politist de la Sectia 1 din Timisoara Ovidiu Gatan si inca o persoana, Gheorghe Bala. Un alt barbat, Firu Tiron, care fusese si el retinut in acelasi dosar, este cercetat in libertate.

Citeste si:

Liderul gruparii, Paul Manzu, s-a sustras insa arestarii preventive, acesta nefiind gasit de catre politisti. In timpul sedintei de judecata, cand s-a decis arestul preventiv, a expirat ordonanta de retinere pentru 24 de ore a lui Manzu, astfel ca acesta a fost lasat sa plece inainte de decizia finala a judecatorilor.

In 14 iulie, Curtea de Apel Timisoara a prelungit cu 30 de zile, pana in 17 august, mandatul de arestare preventiva emis pe numele lui Torj in luna iunie.

Decizia a fost contestata la instanta suprema, care, in 23 iulie, i-a respins definitiv cererea.