Fostul tenismen Ilie Nastase, senator UNPR, si sotia sa, Brigitte Nastase, au facut, vineri, o vizita "de curtoazie" la sediul DIICOT Timisoara, pentru a se interesa, potrivit unor surse, despre dosarul in care este cercetat pentru trafic de persoane Ovidiu Torj, fostul sot al lui Brigitte, conform Mediafax.

Potrivit unor surse din cadrul DIICOT Timisoara, sotii Ilie si Brigitte Nastase s-au prezentat, vineri, la sediul DIICOT Timisoara, pentru a se interesa despre dosarul in care fostul sot al lui Brigitte, Ovidiu Torj, este cercetat intr-un caz de trafic de persoane, acesta aflandu-se, in prezent, in arest preventiv, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"A fost o vizita de curtoazie, nu au fost citati sa dea declaratii la DIICOT Timisoara, ei doar s-au interesat de un dosar", au spus sursele citate

Cei doi nu au dorit sa dea declaratii presei la iesirea din sediul DIICOT Timisoara. Ei au fost insotiti la iesirea din institutie de catre avocatul lui Ovidiu Torj.

Fostul sot al lui Brigitte Nastase, Ovidiu Torj, care fusese retinut in 18 iunie, a fost arestat preventiv in 19 iunie, printr-o decizie a Curtii de Apel Timisoara, intr-un dosar de trafic de persoane, alaturi de liderul gruparii, Paul Manzu, un politist de la Sectia 1 din Timisoara Ovidiu Gatan si inca o persoana, Gheorghe Bala. Un alt barbat, Firu Tiron, care fusese si el retinut in acelasi dosar, este cercetat in libertate.

Liderul gruparii, Paul Manzu, s-a sustras insa arestarii preventive, acesta nefiind gasit de catre politisti. In timpul sedintei de judecata, cand s-a decis arestul preventiv, a expirat ordonanta de retinere pentru 24 de ore a lui Manzu, astfel ca acesta a fost lasat sa plece inainte de decizia finala a judecatorilor.

In 14 iulie, Curtea de Apel Timisoara a prelungit cu 30 de zile, pana in 17 august, mandatul de arestare preventiva emis pe numele lui Torj in luna iunie.

Decizia a fost contestata la instanta suprema, care, in 23 iulie, i-a respins definitiv cererea.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri