Potrivit reprezentantilor Politiei Rutiere Arad, accidentul a avut loc in afara localitatii aradene Ilteu, pe DN 7, fiind implicate doua motociclete, pe care se aflau in total trei persoane, si un TIR. "Mai multi motociclisti circulau spre Deva, iar intr-o curba deosebit de periculoasa, semnalizata corespunzator, din cauza unor denivelari de pe partea carosabila, doi motociclisti au intrat pe contrasens, unde au intrat in coliziune cu un TIR", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arad, Ovidiu Liber.

Conform sursei citate, cele trei persoane aflate pe motociclete au fost ranite, o femeie si un barbat care erau pe aceeasi motocicleta fiind raniti foarte grav. Femeia a fost preluata de un elicopter SMURD, iar ceilalti doi raniti au fost preluati de ambulante si transportati la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad.

In urma impactului, rezervorul TIR-ului a fost avariat, iar o tona de motorina s-a scurs pe sosea. Traficul va ramane blocat in ambele sensuri pana in jurul orei 16.00, la finalizarea cercetarilor fiind necesar sa se actioneze cu material antiderapant.