Campanie de fundraising, deschisa pentru a salva de la executare silita casa Andreei Chiriac, angajata Oracle care a murit astazi la spitalul Sf. Pantelimon

Campania de fundraising deschisa pentru familia Andreei Chiriac (foto centru), tanara care a decedat astazi la Spitalul Sf. Pantelimon ca urmare a incendiului de vineri de la clubul Colectiv, a strans peste 17.000 de dolari in numai patru ore. Peste 400 de oameni au participat la strangerea de fonduri online, necesara pentru a impiedica vanzarea casei in care locuieste familia Chiriac de catre banca la care aveau un credit ipotecar in franci elvetieni.

In 2008, familia Andreei a contractat un credit ipotecar in franci elvetieni, dar dupa deprecierea leului in fata monedei elvetiene ratele creditului s-au dublat, concomitent cu reducerea veniturilor familiei. Dupa cateva amanari la plata, familia nu a mai putut sa sustina plata ratelor, iar banca a inceput procesul de executare silita. Andreea Chiriac lucra la Oracle si se straduia sa faca un credit pe numele ei pentru a achita datoria pe care familia sa o avea catre banca.

Licitatia pentru vanzarea casei familiei Chiriac este programata pentru 16 noiembrie. Pentru stingerea datoriei si cu toate penalizarile incluse, familia Chiriac are nevoie de 133.000 de dolari, bani pentru care a fost deschisa o campanie de crowdfunding pe site-ul Generosity.com. Sumele stranse vor merge catre sora mai mica a Andreei, Roxana, care va putea sa stinga astfel datoria catre banca.

Mai multi angajati ai Oracle Romania, printre vicimele incendiului de la Colectiv

Mai multi angajati ai Oracle Romania si-au pierdut viata sau sunt spitalizati in urma incendiului de la Clubul Colectiv, a anuntat Sorin Mindrutescu, country leader al companiei de IT. "Doresc sa exprim durerea mea profunda si sincera in legatura cu tragedia de la clubul Colectiv din Bucuresti. Gandurile si rugaciunile noastre sunt indreptate catre toate familiile si toti cei afectati, o parte dintre victimele si ranitii acestei tragedii fiind angajati Oracle Romania", a spus Mindrutescu, potrivit unui comunicat al companiei, citat de Mediafax.

Sorin Mindrutescu a afirmat ca Oracle Romania va oferi tot suportul celor afectati de tragedia de la Clubul Colectiv. "Safra Catz, CEO Oracle a sosit in acest week-end in Romania pentru a oferi sprijin familiilor indoliate si prietenilor, precum si celor care depun eforturi pentru salvarea si ajutorarea victimelor. In aceasta perioada dificila, Oracle va oferi tot suportul celor afectati de aceasta cumplita tragedie", a conchis Mindrutescu.

Citeste si:
FP o va numi pe Vivian Nicoli in board, la recomandarea ASF
Fondul Proprietatea o va numi...
Citeste si:
Tratament pentru cresterea parului
Tratament pentru cresterea...

Angajati ai companiei spun ca in urma tragediei din Colectiv trei colegi de-ai lor si-au pierdut viata, iar alti sapte au fost raniti. In urma incendiului din Clubul Colectiv au murit 32 de persoane, iar alte aproximativ 130 sunt internate in mai multe spitale din Bucuresti.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri