In noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 1.20, politistii din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate (BCCO) si procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au depistat in flagrant delict un barbat de 34 de ani, din Constanta, in zona soseaua Mihai Bravu, imediat dupa ce ar fi utilizat un ATM, anunta Politia si DIICOT, potrivit Mediafax.

Cel in cauza, Bobi Constantin Ciulin, avea asupra sa 32 de carduri bancare, dintre care 14 carduri neinscriptionate (blank) si 18 carduri falsificate si contrafacute. Pe ele erau inscrise mai multe coduri PIN. De asemenea, asupra sa au fost gasiti 11.988 de lei precum si sase chitante de retragere de la doua ATM-uri. De asemenea, la domiciliul barbatului, au fost gasite si ridicate un hard disk, un laptop, 50 cartele din material PVC goale (blank), un dispozitiv MSR605 pentru citire si scriere cartele din material PVC, o imprimanta, un laminator precum si suma de 60.000 lei.

Pe numele acestuia a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de efectuare de operatiuni financiare in mod fraudulos, prin utilizarea unui instrument de plata electronica, inclusiv a datelor de identificare care permit utilizarea acestuia si accesul, fara drept, la un sistem informatic, in scopul obtinerii de date informatice prin incalcarea masurilor de securitate si punerea in circulatie de valori falsificate. Ciulin fost retinut pentru 24 de ore, urmand a fi prezentat Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva.

Sursa foto: ratmaner / Shutterstock