Peste 100 de persoane si entitati de business din Romania apar in documentele Panama Papers. Lista completa cu cele 109 nume

In documentele Panama Papers, care au fost date publicitatii luni seara, apar opt offshore-uri care au legatura cu Romania, 109 persoane si entitati de business, printre care Sorin Ovidiu Vintu, Cristian Borcea, Corneliu Iacobov, Ionut Costea si Gabriel Comanescu, sase intermediari precum si 103 adrese din tara noastra, conform Adevarul Financiar.

Cele opt offshoreuri care au legatura cu Romania sunt: Overseas Enterprises Holding Corp., Osida Services Ltd., Ubras Ltd., Valdres Inc., Pemal International Ltd., Aldwyn Consultants Limited, Yes You Home Limited, Transatlantic Shiping & Management Limited.

De asemenea, cei sase intermediari conectati cu Romania care apar in baza de date sunt: Taylor, Epure and Associates SCPA, Moshe Turgeman, Philippe Marcel Kadouch, Osida Services Ltd., Claudio Maria Riccardi si Gabriela Serbanel.

Pe lista celor 109 persoane si entitati de business din Romania apar, intre altii, Sorin Ovidiu Vintu, Cristian Borcea, Said Baaklini, Corneliu Iacobov, dar si OMV Petrom, despre care Rise Project scria ca are de multi ani o investitie importanta in Kazakhstan, pe care o gestioneaza prin intermediul unei companii offhsore.

Citeste articolul integral pe Adevarul Financiar.

Citeste si:
Ministrul Economiei: Este exclus ca OMV să se retragă din Marea Neagră
Ministrul Economiei: Este...
Sursa foto: tankist276 / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Social »Setari Cookie-uri