Statiile de metrou Laminorului si Straulesti de pe Magistrala 4 vor fi date in folosinta vineri, a anuntat Metrorex. Compania a transmis presei o invitatie pentru a calatori cu metroul, pentru prima data, pe tronsonul Parc Bazilescu - Lac Straulesti, din cadrul Magistralei 4.

Statiile Laminorului si Straulesti sunt aferente sectiunii Parc Bazilescu - Straulesti din Magistrala 4 de metrou, in lungime de 2,1 kilometri, potrivit News.ro. Valoarea totala a proiectului se ridica la 1,115 miliarde lei (252,4 milioane euro).

Metrorex estimeaza pentru acest an venituri totale de 1,73 miliarde lei, la un profit brut de 1,26 milioane lei. De asemenea, compania si-a bugetat cheltuieli cu investitiile in suma de 1,148 miliarde lei si estimeaza pentru finalul anului creante restante de 4,9 milioane lei.

Fostul ministru al Transporturilor, Sorin Buse, spunea anul trecut ca Magistrala 4 de metrou Gara de Nord - Lac Straulesti va fi inaugurata pe 19 decembrie 2016.

Lucrarile la Metrorex sunt executate de firma italiana Astaldi, aceeasi care lucreaza si la metroul din Drumul Taberei.

Sursa foto: Daniel Caluian/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri