Primaria Capitalei a decis suspendarea cursurilor in Bucuresti, vineri, dupa ce joi si vineri se anunta a fi varful ninsorilor in Bucuresti si in zonele limitrofe, scrie Digi24.

Decizia anuntata vine in urma atentionarilor meteorologice lansate de ANM pentru sfarsitul saptamanii.

Potrivit primarului general, Gabriela Firea, suspendarea cursurilor in scolile din Bucuresti ar fi „o decizie responsabila” si ca nu vrea sa ii puna in pericol pe copii.

„In urma discutiilor avute cu reprezentantii ANM, care ne-au anuntat ca vremea se va inrautati semnificativ si ca va ninge in continuare toata saptamana, dar ca vineri vantul se va intensifica si ninsoarea va fi mai abundenta, am decis ca, pentru siguranta copiilor nostri, cursurile in unitatile de invatamant de stat din Capitala sa fie suspendate pentru data de 23 martie. Este o decizie responsabila, pe care mi-o asum in calitate de primar general, din dorinta de a nu-i expune pe copii unor fenomene meteo extreme”, sustine Gabriela Firea.

ANM a anuntat o prognoza speciala pentru Municipiului Bucuresti. Potrivit acesteia, de vineri de la ora 8.00 si pana sambata, la aceeasi ora, „vremea se va mentine deosebit de rece. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 0 grade, iar cea minima va fi de - 5...-3 grade. Va continua sa ninga, moderat cantitativ mai ales ziua, cand se va depune strat nou de zapada consistent. Vantul va avea intensificari temporare, cu viteze de 45-55 km/h”.

Sursa foto: Cherries / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri