Mai multe zone din sectoarele 2 si 3 ale Capitalei nu au apa calda si caldura, incepand de luni, 17 decembrie, din cauza unei avarii aparute la Magistrala 2 a Regiei Autonome de Distributie a Energiei Termice (RADET), potrivit unui comunicat emis de institutie.

Avaria la Magistrala 2 este in apropierea celei care s-a produs in urma cu o saptamana in zona Calea Vitan – Piata Bobocica.

RADET anunta ca vor fi oprite 10 puncte termice din sectorul 3, care vor intrerupe furnizarea apei calde si a incalzirii pentru 212 blocuri situate in perimetrul strazilor Fizicienilor, Energeticienilor, Ramnicu Sarat, Nicolae Pascu, Lacramioarei si Calea Vitan (pana la intersectia cu Sos. Mihai Bravu).

“Din cauza acestei avarii, vor functiona sub parametrii normali aproximativ 30 de puncte termice aflate in sectorul 2, care alimenteaza circa 366 de blocuri situate in perimetrul strazilor Stefan cel Mare, Obor, Masina de Paine, Lacul Tei, Soseaua Colentina, Doamna Ghica, Terasa Doamnei si Soseaua Fundeni”, completeaza RADET.

In perimetrul afectat se afla si spitalele Fundeni, Colentina si Matei Bals.

Firea, despre problemele...
Citeste si: Firea, despre problemele RADET: PNL e vinovat!

Termenul estimat pentru remedierea avariei este de 18 decembrie 2018, ora 24.00, potrivit RADET.

RADET Bucuresti furnizeaza energie termica pentru peste 8.200 de blocuri de locuinte si aproape 300 de imobile, precum si pentru circa 5.100 de institutii, obiective sociale si agenti economice.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Social »Citeste si
Doua companii noi se vor ocupa de apa calda si caldura bucurestenilor