Cu mai bine de doua luni inainte de alegerile europarlamentare, Romania este impanzita deja de afise electorale. In capitala, in toate marile intersectii, PNL, PSD, ALDE, PMP si-au arborat sloganurile pentru alegeri, desi campania incepe, oficial, peste o luna, noteaza Digi24.ro.
Inca de la intrarea in tara au aparut panourile electorale ale partidelor. „Romania in primul rand” si „E timpul Romaniei”, spun liberalii in afisele din Vama Nadlac.

In satele dinspre Arad, se gaseste si un afis al ALDE. Calin Popescu Tariceanu e locomotiva partidului. Apare in toate pozele alaturi de candidatii partidului. #EUrespectROMANIA este sloganul sau. Nici capitala nu face exceptie, fiind impanzita de afise.

Alegerile europarlamentare sunt pe 26 mai, iar campania incepe oficial pe 27 aprilie. Pentru perioada de campanie, regulile pentru afise electorale sunt stricte.

Biroul Electoral Central (BEC) solicita Ministerului de Interne si Inspectoratului General al Politiei Romane sa analizeze daca sunt indeplinite prevederile legale in materia afisajului electoral existent in prezent in Bucuresti si in tara, a anuntat vicepresedintele Autoritatii Electorale Permanente, Marian Muhulet.

"Campania electorala incepe cu 30 de zile inainte de ziua alegerilor, in cazul alegerilor europarlamentare, din anul acesta, la data de 27 aprilie. In campania electorala, legea are prevederi foarte clare care sunt actiunile si de afisaj electoral care pot fi realizate de catre partidele politice. La nivelul BEC, in sedinta din data de 18 (martie - n.r.), s-a luat in discutie aceasta explozie de afisaj, panotaj electoral, la care asistam, si s-a decis intocmirea unei adrese catre Ministerul de Interne, catre Inspectoratul General al Politiei Romane pentru a constata daca sunt indeplinite prevederile legale in materia afisajului electoral la care asistam in zilele acestea", a declarat joi Marian Muhulet, la Digi 24, citat de Agerpres.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri