Simona Halep joaca pentru a se califica in semifinalele Turneului Campioanelor cu Karolina Pliskova. Partida va incepe la Shenzhen dupa ora 14:00.

Halep conduce cu 7-3 in intalnirile directe

Simona Halep si Karolina Pliskova s-au intalnit de zece ori pana acum, iar romanca conduce cu 7-3 in intalnirile directe. Ultimul meci l-a castigat jucatoarea ceha, scor 7-5, 6-1, in semifinale, la Miami, in luna martie. Simona Halep a invins in meciul anterior, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-4, din februarie, la Ostrava, in Cupa Federatiei.

Invingatoarea din aceasta partida va merge in semifinale, alaturi de ucraineanca Elina Svitolina (locul 8 WTA).

In primul meci al zilei de vineri, de la ora 12.30, Elina Svitolina, deja calificata dupa primele doua etape, o va intalni Sofia Kenin, locul 12 WTA. Aceasta o va inlocui pe Bianca Andreescu, care s-a restras din turneu din cauza unor probleme medicale.

O victorie si o infrangere in primele doua meciuri

Simona Halep a inceput bine competitia. In primul meci din Grupa Mov s-a impus in fata Biancai Andreescu, in trei seturi, scor 3-6, 7-6, 6-3, in timp ce in a doua partida a fost invinsa de Elina Svitolina (5-7, 3-6).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri