Singura scoala de gramatica din Romania lanseaza o serie de cursuri pentru parinti si pentru vloggeri/bloggeri. Atelierele au loc la finalul lunii noiembrie pentru parinti si inceputul lunii decembrie pentru vloggeri si bloggeri si sunt gratuite.

„Convingerea noastra este aceea ca nu este suficient sa-i invatam doar pe copii sa se exprime coerent si corect, ci si pe cei care ii influenteaza zi de zi, pentru ca suntem increzatori ca impreuna ii putem ajuta pe cei tineri sa descopere bucuria de a vorbi corect si coerent.”, a declarat Corina Popa, fondatoarea Scolii de gramatica.

Atelierele se vor desfasura pe perioada a cinci ore de curs si vor fi interactive.

Inscrierile se fac printr-un e-mail trimis pe adresa contact@scoaladegramatica.ro, care sa cuprinda numele si motivele care v-au determinat sa va alaturati initiativei. Vor fi alesi primii 30 de inscrisi norocosi, cate 15 pentru fiecare atelier (pe 24 noiembrie, incepand cu ora 13, sunt asteptati parintii, iar pe 8 decembrie, de la 13 - bloggerii si de vloggerii inscrisi).

Scoala de gramatica a fost infiintata de Corina Popa in urma cu doua luni si ofera cursuri de gramatica, de vorbire corecta si dezvoltare a limbajului pentru copii si pentru adolescenti.

Corina Popa este filolog si activist in educatie. In timpul doctoratului in lingvistica, a devenit bursiera a Universitatii Complutense din Madrid si a Scolii Diplomatice din Madrid. Dupa terminarea studiilor, s-a intors in Romania pentru a fi parte din schimbarea de care educatia noastra are nevoie si si-a transpus cercetarile din neurolingvistica intr-un program educational gratuit, oferit de Centrul „InterEDU” liceenilor din Ploiesti.

In 2019, Popa a fost desemnata activist al anului pentru educatie de Consiliul National al Elevilor si a primit invitatia de a face parte din comunitatea internationala de cercetare „Educational Role of Language”, urmand sa publice primul volum cu insemnarile sale despre pedagogie la Targul de carte Gaudeamus din noiembrie 2019.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri