Ungaria va investi suma de 8 milioane de euro in fotbalul din Romania, prin intermediul careia oficialii de la Budapesta vor sa construiasca, in apropiere de Oradea, o academie pe modelul celei a lui Gheorghe Hagi de la Viitorul. Emeric Ienei, 82 de ani, ar fi implicat in proiect, scrie DigiSport.

Dupa investitiile de circa 6 milioane de euro in bazele de la Sfantu Gheorghe si Miercurea Ciuc, guvernul lui Viktor Orban s-a decis sa construiasca o noua academie ultramoderna, care se va intinde pe nu mai putin de zece hectare.

Investitiile Budapestei in fotbalul de la noi au fost de succes pana acum. Sepsi joaca in Liga 1, iar in editia trecuta de Liga 1 a evoluat chiar in play-off, inaintea unor cluburi ca Dinamo sau Poli Iasi. FK Csíkszereda, gruparea din Miercurea Ciuc, a promovat anul trecut in Liga 2, unde momentan e pe locul 15 din 19 echipe.

Citeste articolul integral pe DigiSport.

Sursa foto: Alexandros Michailidis / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri