Clotilde Armand a inițiat mai multe acțiuni de reparare și modernizare a mai multor parcuri din Sectorul 1 al Capitalei, deși, zilele trecute, consilierii PSD și PNL nu au fost de acord ca edilul să preia în administrare Parcurile Herăstrău și Cișmigiu.

Primarul Sectorului 1 a făcut mai multe reparații în Parcul Kiseleff, unde a reabilitat scena din interiorul parcului care era lăsată în paragină.

„Administrația trecută era preocupată de diamante... nu de cetățeni. A fost nevoie de 4 ani și să ajung eu primar pentru ca scena din parcul Kiseleff să fie reparată. Sună ireal dar este cât se poate de adevărat. Am schimbat zilele acestea podele rupte și am ecologizat întreaga zonă. De asemenea, ne-am apucat să modernizăm toate parcurile aflate în administrarea Primăriei Sectorului 1. Reconstruim fiecare colț din Sectorul 1. Toate aceste gesturi mici contează”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

reparatie parc Clotilde ArmandSursa foto: Facebook / Clotilde Armand

Clotilde Armand anunță și că Domeniului Public Sector 1 a lansat aplicația de sesizări din cadrul proiectului de digitalizare, prin care cetățenii pot raporta problemele din sector.

Aplicatia poate fi utilizată de oricine cu acces la internet prin accesarea site-ului ADP Sector 1 la adresa https://sesizari.adp-sector1.ro - Demersuri online - Sesizări sau prin descărcarea aplicației “ADP Sector 1” din magazinele iOS și Android.

Totodată, edilul a mai anunțat că a asfaltat și străzile din Chitila Triaj, zonă despre care spune că oamenii au fost uitați de toți marii politicieni.

„Alte imagini scandaloase cu ceea ce facem noi la Primărie. Așa ceva nu prea o să vedeți mediatizat nicăieri. Oamenii de aici au fost pur și simplu uitați de toți marii politicinei care se bat acum cu pumnul în piept că luptă pentru interesul lor. Noi continuăm să asfaltăm și să modernizăm străzile de pâmânt din zona Chitila Triaj. Un cartier care a fost ignorat de administrația locală în ultimii 30 de ani. Construim de la zero străzile, canalizările și trotuarele pentru pietoni. Suntem o capitală europeană, ulițele nu au ce căuta aici. Strada Buclei era una dintre ele, plină de noroi, primăvara asta, total schimbată după primul strat de asfalt”, a mai scris Clotilde Armand.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri