Piața Norilor din Sectorul 4 al Municipiului București a fost redată comunității, după aproape doi ani în care vechea clădire, nesigură și insalubră, a fost înlocuită cu una nouă, modernă și autorizată ISU.

Aici au revenit producătorii și comercianții autohtoni. Primii clienți ai acestora au fost Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță și Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Barbu.

Astăzi am dovedit încă o dată că se poate! Se poate să sprijinim agricultura românească, se poate să sprijinim producătorii români, oferind condiții normale pentru a veni în punctul în care comercianții se întâlnesc cu cetățenii. Această piață a fost în locație de gestiune 20 de ani. 20 de ani în care nu s-a întâmplat absolut nimic. Sunt extrem de bucuros că am preluat-o și într-un an de zile, doi, această piață s-a schimbat fundamental.

Daniel Băluță, primarul Sectorului 4

Noua clădire, care a înlocuit vechiul centru comercial, vechi, scorojit și insalubru, de care mii de oameni se fereau pentru că devenise un focar de infecție, s-a transformat acum într-una dintre cele mai moderne piețe din Capitală.

Spațiul cu o suprafață totală de 700 de mp, găzduiește la etajul 1, 70 de tarabe și 12 spații comerciale, în timp ce la parter sunt disponibile 47 de locuri de parcare, printre care și două locuri de parcare dotate cu stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Sursa foto: Primaria Sector 4

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri