Bucătăria ta este un spațiu sfânt în care îți dai frâu liber imaginației și din mâinile tale ajung uneori să iasă cele mai delicioase sau exotice preparate. Poate că îți place ca după muncă să îți pui căștile, să asculți melodiile tale preferate din playlist-ul de distracție și să gătești până ți se termină toate melodiile. Sau poate că nu vezi în gătit un refugiu sau un mod prin care să te relaxezi. Indiferent de categoria din care faci parte, lucrul de care nu scapi în bucătărie este turnul de vase care se formează în chiuvetă. Da, nu te face că nu știi despre ce e vorba și că nu ai pățit să îți mai apară un turnuleț de vase în chiuvetă. Este normal, uneori ajungi obosit și ai chef doar să gătești și să mănânci. Tocmai pentru momentele de genul, în care îți vine mai degrabă să arunci toate vasele și să cumperi altele, s-a inventat mașina de spălat vase.

Mașina de spălat vase a ajuns pentru mulți indispensabilă atunci când trebuie să scape de turnul de vase din chiuvetă. Probabil că ai auzit pe la birou sau de la prieteni cât de bună este o mașină de spălat vase și cât timp poate să îți salveze.

De ce o mașină de spălat vase este o alegere atât de salvatoare, cum să o alegi pe cea mai potrivită și câteva sfaturi. Despre toate o să vorbim în acest articol. Așa că, dacă ai vase de spălat, ia o mică pauză, șterge-te pe mâini, pentru că s-ar putea să îți schimbi obiceiurile din bucătărie foarte curând.

Cum te salvează mașina de spălat vase?

Probabil că atunci când ești odihnit și relaxat nu vezi o problemă în a sta să speli vase. Poate chiar îți place și te face să îți pui unele gânduri în ordine. Însă, există și reversul medaliei dacă alegi să speli vasele de mână. Cel în care consumi cantități foarte mari de apă pentru a spăla grăsimea încăpățânată de pe diverse farfurii sau tacâmuri. Însă, cu timpul, vei ajunge să obosești și să îți dai seama că, fie jobul sau alte activități îți consumă aproape toată energia.

Cum timpul este cel mai bun prieten al nostru, dar și cel mai aprig dușman, avem mereu nevoie de el. Și când putem să economisim puțin timp de la treburile „murdare” și să îl investim în altceva este binevenit. Tocmai acesta este și un mare avantaj al mașinii de spălat vase, te ajută să investești niște timp în ceva ce îți place și te interesează cu adevărat.

Și de treburile murdare, precum spălatul vaselor, se ocupă mașina de spălat vase.

Pe lângă timpul pe care te ajută să îl salvezi, mașina de spălat vase consumă și mai puține resurse. O mașină de spălat vase consumă mult mai puțină apă. Da, știe exact de câtă este nevoie și nu lasă robinetul pornit pentru a mai sta pe telefon sau a mai face ceva prin casă. Nu, mașinile nu preiau controlul, doar că așa funcționează ele. Folosesc doar minimul de resurse cu care fac o treabă foarte bună.

Cu toate aceste beneficii care vin la pachet cu mașina de spălat vase, poți să inviți liniștit toată familia la mesele de sărbători. Fără să mai stai cu grija vaselor murdare.

De ce soluții are nevoie mașina de spălat?

Nu, nu funcționează doar cu apă, ci are nevoie și ea de un mic ajutor. Atunci când o alegi trebuie să te orientezi către un detergent, un lichid de clătire, o soluție anticalcar și sare. Și ca să nu stai să iei atât de multe lucruri, în piață poți să găsești și detergenți care conțin toate aceste substanțe, excluzând sarea.

Cum să aranjezi vasele?

Înainte să îți alegi mașina de spălat vase, asigură-te că iei una care are suporți rabatabili pentru farfurii și locuri speciale pentru tacâmuri, separate de vase.

Sursa foto: unsplash.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri