Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, a declarat, la Alba Iulia, că este de acord cu includerea subiectului despre consumul de droguri în rândul tinerilor pe agenda şedinţei Consiliului Suprem de Apărare a Ţării (CSAT), aşa cum a anunţat şeful statului, Klaus Iohannis, transmite Agerpres.

Aflat la festivitatea de deschidere a anului şcolar la Liceul Tehnologic "Alexandru Domşa" din Alba Iulia, preşedintele Senatului a fost întrebat de jurnalişti dacă vede necesar includerea unui astfel de subiect, despre consumul de droguri în rândul tinerilor, pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a CSAT.

"Este necesar acest lucru, pentru că aici nu discutăm doar de ceea ce se întâmplă pe veriga finală şi anume consumul de droguri. Faptul că domnul preşedinte consideră că este un subiect pentru agenda CSAT, înseamnă că toate instituţiile statului trebuie să se implice astfel încât tot lanţul, de la intrarea în ţară până când ajunge la cei care, din păcate, au căzut pradă acestui flagel, trebuie verificat şi trebuie controlat şi trebuie combătut de toate instituţiile statului", a declarat Nicolae Ciucă.

Consumul de droguri în rândul tinerilor este un fenomen alarmant, a declarat, luni, preşedintele Klaus Iohannis, care a anunţat că subiectul va fi inclus pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a CSAT.

"Vreau să mă refer acum la un fenomen alarmant, cel al consumului de droguri în rândul tinerilor. Este o problemă care preocupă din ce în ce mai mult societatea noastră şi mă bucur că există un interes crescut pentru a încerca să găsim soluţii pentru a combate acest flagel. Am decis să includ pe ordinea de zi a următoarei şedinţe a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării acest subiect. Efectele, amploarea, provocările societale ale consumului de droguri, mai ales de la vârste fragede şi în şcoli, sunt o provocare serioasă la adresa siguranţei individuale şi naţionale", a spus şeful statului, la deschiderea anului şcolar de la Şcoala gimnazială nr. 162 din Capitală.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri